Verhuizen in Leiden of omstreken

Gaat u binnenkort verhuizen vanuit of naar Leiden? Als particulier, of wellicht met uw hele bedrijf? Dan denkt u er mogelijk over om een verhuisbedrijf in te schakelen. Golden Hands is een zeer ervaren verhuisbedrijf, dat gespecialiseerd is in het vervoeren van zeer kwetsbare producten. Iedere verhuizing, hoe complex of fragiel dan ook, voeren wij daarom probleemloos voor u uit. Of het nu gaat om een eenvoudige particuliere verhuizing of juist een complexe, technische bedrijfsverhuizing.

Service in combinatie met vakkundigheid

Een hoge kwaliteit dienstverlening vinden wij zeer belangrijk. Een inventarisatie van de opdracht is dan ook altijd de eerste stap wanneer u wilt verhuizen vanuit of naar Leiden. Op basis van deze inventarisatie wordt een plan van aanpak gemaakt. Zo kan er altijd een advies op maat worden gegeven en kunnen wij rekening houden met de specifieke situatie. Zo wordt verhuizen vanuit of naar Leiden voor zowel u als voor ons een prettige ervaring.

Verhuizen Leiden

Expertises en extra’s

Golden Hands is als verhuisbedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van de meest complexe verhuizingen. Wij hebben ruime ervaring met het vervoeren van kunst en archieven, maar ook met ingewikkelde project- en ICT verhuizingen. Mocht u tijdens het verhuizen vanuit of naar Leiden bepaalde apparatuur nodig hebben, dan kunnen wij u ook helpen aan verschillende soorten machines en gereedschappen. Daarnaast kunnen wij ook opslag regelen voor uw goederen, en kunt u ook bij ons terecht voor transportmiddelen. Gaat u verhuizen naar Leiden, maakt u daarom zeker gebruik van onze Golden Hands!

   Contact     Dienstverlening