Verhuisbedrijf nabij Leiden

Heeft u een verhuisbedrijf in Leiden of omstreken nodig, dan staan wij tot uw dienst. Wordt uw nieuwe woning binnenkort opgeleverd en wilt u daarom graag uw verhuizing inplannen? Of krijgt uw onderneming een nieuw onderkomen en zoekt u een bedrijf dat u kan helpen met een snelle en goed geplande verhuizing? Bij verhuisbedrijf Golden Hands nabij Leiden bent u verzekerd van een vlotte en goed voorbereide verplaatsing van uw spullen. Wij zijn specialist in het vervoeren van kwetsbare goederen en kunnen ieder soort verhuizing voor u uitvoeren.

Excellente dienstverlening

Een succesvolle verhuizing begint voor ons bij een inventarisatie van de opdracht. Op basis hiervan maken wij een plan van aanpak, waarbij er rekening wordt gehouden met alle specifieke omstandigheden van de klus in kwestie. Omdat een goede service de basis is van ons verhuisbedrijf, geven wij altijd een advies op maat. Iedere verhuisklus is immers anders, en vraagt weer om een eigen aanpak. Of het nu om een verhuizing vanuit of naar Leiden gaat, alles is mogelijk.

Verhuisbedrijf LeidenSpecialisaties en andere opties

Ons verhuisbedrijf heeft als specialisatie het vervoeren van goederen die zeer kwetsbaar zijn, zoals kunst en museumstukken. Ook complexe project- en ICT verhuizingen voeren wij zeer gestroomlijnd en zonder problemen voor u uit in Leiden. U kunt bij ons ook terecht voor verschillende opslagmogelijkheden, voor het huren van machines of gereedschappen, of voor transportmiddelen. Heeft u interesse in ons verhuisbedrijf, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van uw verhuizing vanuit of naar Leiden.

   Contact     Dienstverlening