Verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn

Wanneer u een verhuisbedrijf in Alphen nodig heeft, helpen wij u graag verder. Is uw nieuwe huis al helemaal klaar om bewoond te worden, maar zoekt u nog een betrouwbare vervoerder voor uw kostbare spullen? Of bent u voor uw onderneming op zoek naar een bedrijf dat uw verhuizing vloeiend en vlot laat verlopen? Golden Hands heeft als verhuisbedrijf veel ervaring met de meest complexe verhuizingen en rijdt uw inboedel goed voorbereid en veilig naar Alphen. Met de vele diensten die wij leveren, kunnen wij u altijd een passend aanbod doen.

Dienstverlening van hoog niveau

Doordat onze expertise ligt bij het vervoeren van kwetsbare materialen, kunnen wij iedere verhuisklus in Alphen aan den Rijn voor u uitvoeren. Wanneer u contact met ons verhuisbedrijf opneemt, zorgen wij ervoor dat er eerst een inventarisatie gemaakt wordt. Vervolgens volgt een plan van aanpak, zodat wij u een advies op maat kunnen geven. Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel, en iedere klus krijgt daarom zijn eigen aanpak. Zo kunt u altijd rekenen op een kwalitatieve dienstverlening.

Verhuisbedrijf AlphenSpecialismen en mogelijkheden

Als verhuisbedrijf zijn wij gespecialiseerd in onder andere verhuizingen van kunst en archieven. Ook voeren wij zowel in als rond Alphen zeer gecoördineerde project- en ICT verhuizingen uit. Naast onze verhuisdiensten kunnen wij u ook verschillende opslagmogelijkheden bieden voor uw spullen, verhuren wij allerlei soorten machines en gereedschap, en kunnen wij u ook helpen aan verscheidene transportmiddelen. Kortom, zoekt u een verhuisbedrijf in Alphen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

   Contact     Dienstverlening