Transportbedrijf uit Alphen aan den Rijn

Wie een transportbedrijf in Alphen aan den Rijn nodig heeft, hoeft niet meer verder te zoeken. Als verhuisspecialist heeft Golden Hands altijd het juiste transport voor uw goederen. Heeft u kwetsbare spullen te vervoeren die absoluut in hun oorspronkelijke staat aan moeten komen op hun nieuwe adres? Of staat er een bedrijfsverhuizing op de planning en wilt u deze zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen? Wij zijn als transportbedrijf expert in complexe verhuizingen en weten uw waardevolle spullen altijd veilig en volgens goede planning vanuit of naar Alphen aan den Rijn te vervoeren.

Service van hoge kwaliteit

Met onze jarenlange verhuiservaring is geen opdracht voor ons te gecompliceerd. Neemt u contact met ons op, dan zullen we ons eerst buigen over uw specifieke situatie door een inventarisatie te maken. Wat volgt is een plan van aanpak, zodat zowel u als wij niet voor verrassingen komen te staan. Een advies op maat hoort bij onze dienstverlening, die naar onze mening altijd van de beste kwaliteit dient te zijn.

Transportbedrijf Alphen aan den RijnExpert op vele gebieden

Ons expertise is het verhuizen van kunstobjecten en archieven. Daarnaast hebben wij als transportbedrijf ook veel ervaring met gecoördineerde project- en ICT verhuizingen, zowel in als rond Alphen aan den Rijn. Niet alleen kunt u ons inschakelen als transportbedrijf, maar ook verhuren wij de nodige machines en gereedschappen, hebben wij in Alphen aan den Rijn meerdere opslagmogelijkheden tot uw beschikking en kunnen wij verschillende transportmiddelen voor u regelen. Voor een transportbedrijf in Alphen aan den Rijn kunt u dan ook zonder twijfel bij ons terecht.

   Contact     Dienstverlening