Opslagruimte in Alphen aan den Rijn

Heeft u een opslagruimte in Alphen aan den Rijn nodig, dan kunt u bij Golden Hands zeker terecht. Zoekt u een gekoelde opslagruimte, of juist een plek waar het zo droog mogelijk is? Wilt u uw spullen even een maandje stallen, of heeft u eerder een langere termijn in gedachten? Wij bieden u in Alphen aan den Rijn een breed scala aan mogelijkheden, zodat er altijd een opslagruimte te vinden is die aan uw specifieke wensen voldoet.

Een geschikte opslagruimte

U wilt uw goederen zo efficiënt mogelijk in Alphen aan den Rijn opslaan, in een veilige omgeving en mogelijk ook voor langere tijd. Wij weten precies wat er nodig is voor verschillende soorten opslagmaterialen en bieden u dan ook altijd de meest geschikte locatie voor uw goederen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan geklimatiseerde of juist niet-geklimatiseerde ruimtes, of aan opslag in containers, op stellingen en pallets. Wij kunnen u altijd informeren over de mogelijkheden in Alphen aan den Rijn.

Opslagruimte Alphen aan den RijnEen verhuisbedrijf met extra opties

Als verhuisbedrijf heeft Golden Hands veel ervaring met het uitvoeren van complexe verhuizingen. Voor de verhuizing van museumstukken of bibliotheken draaien wij onze hand niet meer om. Doordat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben, is onze dienstverlening inmiddels zeer uitgebreid. Hierdoor is het mogelijk om allerhande machines en gereedschappen bij ons te huren, kunnen wij verschillende transportmiddelen voor u regelen en helpen wij u dus ook graag aan een juiste opslagruimte in Alphen aan den Rijn. Neemt u dus zeker contact met ons op.

   Contact     Dienstverlening